طراحی اپلیکیشن اندروید در تهران

چرا به اپلیکیشن اندروید نیاز داریم؟

در بازار پرطرفدار اپلیکیشن های موبایل در ایران و سایر کشورها فضایی ایجاد شده است که علاقه مندان به فعالیت در این زمینه می توانند ایده های خود را عملی کنند و برای خود اشتغال زایی کنند. ایده ها می تواند شامل یک نرم افزار خدماتی و یا یک بازی باشد. اما برای استفاده از اپلیکیشن موبایل دلایل دیگری هم وجود دارد. شرکت ها می توانند برای ارائه خدمات خود به مشتری از اپلیکیشن استفاده کنند. یک بیمارستان را در نظر بگیرید. برای ارتباط با مشتری و ثبت نوبت می تواند از اپلیکیشن استفاده کند و یا شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت، هر کدام برای خرید و فعال سازی بسته های اینترنت از اپلیکیشن استفاده می کنند.در ادامه به اهمیت استفاده از اپلیکیشن موبایل می پردازیم:

  • برند سازی
  • یک اپلیکیشن، ابزار بزرگ تبلیغاتی برای شماست.
  • کسب درآمد بیشتر و ارائه خدمات و محصولات
  • ارتباط با مشتری و گسترده تر کردن دایره مشتریان

طراحی اپلیکیشن اندروید چه مراحلی دارد؟

تعیین اهداف

برای پروژه اهداف کوتاه مدت و بلند مدتی را تعیین خواهیم کرد و با یک چشم انداز و برنامه ریزی دقیق به سمت آن پیش می رویم.

نیازسنجی

در جلسه حضوری با کارفرما نیازهای یک سیستم به طور کلی شرح داده می شود و چکیده آن در قالب سناریو پروژه آماده می شود.

طراحی

طراحان لاراول وب با استفاده از سناریو استخراج شده، اقدام به طراحی روی کاغذ کرده و چند طرح به صورت Mockup بهکارفرما ارائه می شود

پیاده سازی

پیاده سازی حساس ترین و زمانبر ترین مرحله است. در این مرحله پایگاه داده، اپلیکیشن، RestFull API و پنل مدیریت اپلیکیشن پیاده سازی می شوند.

تست

تمامی سرویس های پروژه به صورت جداگانه توسط تیم عیب یابی تست خواهند شد و در صورت وجود مشکل یا باگ، برنامه نویسان آن را حل خواهند کرد.

انتشار

پس از انجام همه مراحل و تایید کارفرما، اقدام به خرید سرور و دامنه خواهیم کرد و نسخه اول اپلیکیشن را در یک مارکت Release خواهیم کرد.

نمونه کارهای اپلیکیشن اندروید

اپلیکیشن های اندرویدی که اخیرا توسط لاراول وب طراحی شده اند را مشاهده می کنید.

سوالات متداول در طراحی اپلیکیشن اندروید

  • تکنولوژی های مورد استفاده در اپلیکیشن هایی که توسط ما ایجاد می شوند

تکنولوژی های ساخت متعددی ( مانند MVVM ،MVP و... ) برای طراحی و تولید یک اپلیکیشن موبایل وجود دارند که هر کدام مزایا و معایبی دارند.از این رو ساخت یک معماری برای طراحی و تولید یک اپلیکیشن بسیار پر هزینه و دشوار می باشد که این گروه توانسته یک معماری مخصوص برنامه نویسی اندروید طراحی و تولید بکند که بسیاری از معایب تکنولوژی های مورد استفاده دیگر توسعه دهندگان را به صفر رسانده است. در واقع سعی بر این شده که پروژه های وارده به این گروه با استفاده از بروزترین تکنولوژی های روز دنیا ساخته شود تا روند تغییر پذیری برنامه ( بروزرسانی ) به سرعت قابل انجام باشد و بتوان نسخه های بعدی اپلیکیشن را به راحتی هر چه تمام ،راهی مارکت های اندرویدی کرد.

  • سرعت دسترسی به صفحات مختلف اپلیکیشن به چه مواردی بستگی دارد؟

موارد بسیار زیادی هستند که در سرعت اجرای اپلیکیشن ها تاثیر گذار هستند. برنامه نویسی به صورت Native سرعت بیشتری نسبت به Cross Platform دارد. البته انتخاب بین Cross Platform و Native بستگی به نظر مشتری و هزینه پروژه دارد. در پروژه هایی که Request های زیادی به صورت Real Time به سمت سرور می رود، علاه بر بهینه بودن کد نویسی و روش های برقراری ارتباط با پایگاه داده، باید از میکرو فریمورک ها به جای فریمورک ها جهت پیاده سازی API ها استفاده کرد. میکرو فریمورک ها گونه ای کوچک و پر سرعت نسبت به فریمورک ها می باشند و در مواردی که نیاز به سرعت بالا برای Request ها باشد از آن ها استفاده می شود. معروف ترین و محبوب ترین فریمورک برنامه نویسی لاراول می باشد و معروف ترین میکرو فریمورک Lumen می باشد که مشتق شده از لاراول است و سرعت بسیار بالایی دارد. مثلا بازی Clash Royal را در نظر بگیرید. انتخاب سرباز و جای گذاری سرباز باید بدون Latency انجام شود و اگر تاخیری در این کار به وجود بیاید باعص ایجاد اختلال در سیستم خواهد شد. عوامل تاثیر گذار دیگری هم وجود دارد مانند امکانات سخت افزاری سرور و سرعت اینترنت کلاینت.

  • برای اپلیکیشن خود هاست اشتراکی یا سرور با امکانات سخت افزاری بالا تهیه کنیم؟

در صورتی که امکانات اپلیکیشن شما بیشتر سمت کلاینت باشد و از منابع کلاینت استفاده می کنید و برخی امکانات را از سمت سرور تامین می کنید، بهتر است که از هاست اشتراکی استفاده کنید. همچنین اگر تعداد کاربران شما کم باشند به صورتی که تعداد Request هایی که به صورت همزمان سمت سرور می روند زیر 10 عدد باشند، هاست اشتراکی توانایی Handle کردن اپلیکیشن های شما را دارد. اما اگر قصد دارید پروژه بزرگی ایجاد کنید و از امکانات خاص مانند صف ها و یا قابلیت سفارشی سازی بالا بهره ببرید و یا کاربران شما به صورت Real Time با سرور سرو کار دارند، بهتر است که از سرور های مجازی استفاده کنید.

  • پشتیبانی در لاراول وب به چه شکلی خواهد بود؟

پس از تحویل پروژه، یک فیلم آموزشی جهت کار با پنل مدیریت به کارفرما ارائه خواهد شد. همچنین 3 ماه پشتیبانی رایگان پس از ساخت اپلیکشن وجود دارد که شامل نقص در موارد ذکر شده در قرارداد می باشد. لازم به ذکر است اضافه کردن امکانات جدید به پروژه نیازمند قرارداد متمم خواهد بود.

تفاوت طراحی اپلیکیشن موبایل به صورت آفلاین و آنلاین

طراحی نرم افزارهای موبایل را می توان به دو روش آنلاین و آفلاین انجام داد.

با توجه به گسترش تکنولوژی و فراگیر بودن استفاده از موبایل، این موضوع برای افرادی که به دنبال معرفی برند خود هستند بسیار اهمیت دارد زیرا با استفاده از اپلیکیشن موبایل می توانند به راحتی کسب و کار خود را به افرادی که مایلند با کسب و کار شان آشنا شوند معرفی کنند. اگر اپلیکیشن به صورت آفلاین طراحی شود هنگام استفاده از اپلیکیشن نیازی به اینترنت نخواهید داشت ولی در صورتی که طراحی اپلیکیشن موبایل را به صورت انلاین انجام دهید هنگام استفاده از اپلیکیشن نیاز به اینترنت خواهید داشت. مساله دیگری که در رابطه با طراحی وب سایت وجود دارد این است که در صورت نبود اینترنت نمی توان به محتوای سایت دسترسی داشت در صورتی که با استفاده از طراحی اپلیکیشن موبایل به صورت آفلاین نیز می توان به محتوای سایت دسترسی یافت. معمولا در اپلیکیشن هایی که اهمیت زیادی به ux و رضایت کاربر می دهند، به صورت همزمان از دیتابیس آنلاین و آفلایناستفاده می کنند تا زمانی که به هر دلیلی اتصال کاربر به اینترنت قطع شد، از دیتابیس آفلاین استفاده کرد.

جدیدترین اخبار اندروید

جدیدترین اخبار اندروید را می توانید از این قسمت دنبال کنید.